انرژی خورشیدی انرژی است که زمین از خورشید دریافت می‌کند و می‌توان از آن استفاده بهینه نمود. چراغ خورشیدی چراغ‌هایی هستند که با نور خورشید تغذیه می‌شود. از نظر علمی «Solar Lights» چراغ‌های قابل حمل هستند که شامل لامپ‌های LED، پانل‌های خورشیدی ولتاژ عکس و باتری‌های قابل شارژ است.

به زبان ساده خورشید منبع عظیم نور و انرژی است و چراغ‌ها با استفاده از این نور و انرژی می‌توانند در شب روشنایی خوبی ایجاد نمایند. چراغ‌ خورشیدی با کمک اثر فتوولتائیک کار می‌کنند، سلول‌های خورشیدی بخش مهمی از نور خورشید هستند زیرا، این تنها می‌تواند نور خورشید را به جریان مستقیم برق تبدیل کند.

پنل‌های خورشیدی انرژی را به اینورتر جذب می‌کنند زیرا این امر باعث صرفه جویی در انرژی باتری آن برای جریان و همچنین استفاده‌های بعدی می‌شود. چراغ‌های خورشیدی با کمک اثر فتوولتائیک کار می‌کنند. سلول‌های خورشیدی بخش مهمی از نور خورشید هستند، زیرا فقط می‌تواند نور خورشید را به جریان مستقیم برق تبدیل کند. پانل‌های خورشیدی انرژی را جذب کرده و در باتری خود صرفه جویی می‌کنند تا برای استفاده‌های بعدی و بعدی نیز استفاده شود.

کاربرد چراغ خورشیدی

چراغ‌های خورشیدی برای اهداف داخلی و خارجی استفاده می‌شوند. روشنایی با انرژی خورشیدی می‌تواند در بخشهای مختلف دولتی و خصوصی نصب شود و حتی به عنوان چراغ راهنمایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. معمول‌ترین کاربردهای نور خورشیدی عبارتند از:

بزرگراه‌ها و خیابان: طرح‌های چراغ خیابان خورشیدی کوچک، سبک بوده و در کاربردهای مختلف روشنایی در فضای باز برای روشنایی بزرگراه ها، خیابان ها، اجتماعات دروازه دار، مسیرها، تفرجگاه‌ها، حیاط خانه‌ها، پاسیوها، چمن‌ها، کلاه فرنگی، آلاچیق‌ها، پارک ها، پارکینگ‌ها، مکان‌های ساختمانی، زمین‌های بازی، ساختمانهای مدارس و دانشکده‌ها، ساختمانهای کارخانه و هر منطقه دورافتاده‌ای که دسترسی به برق شبکه ندارد.
چراغ‌های خورشیدی باغی در طرح‌های مدرن و به سبک‌های مختلف در دسترس هستند و معمولاً به عنوان چراغ‌های تزئینی برای افزایش ارزش زیبایی محیط خارجی و تأمین امنیت و پایداری استفاده می‌شوند.

از آن‌ها در باغ ها، چمن ها، حصار، تراس، پارک‌ها، رستوران‌های فضای باز، حیاط، بالکن ها، عرشه ها، پله ها، حوضچه ها، پله ها، مکان‌های دیدنی، مسیرهای مخصوص راهرو و پاسیوها استفاده می‌شود.
چراغ‌های اضطراری خورشیدی به عنوان یک وسیله جانبی قابل اعتماد شناخته می‌شوند و متناسب با برنامه‌های همه کاره مانند عملیات نجات، پیاده روی، تعمیرات اتومبیل، امنیت خانه، ماهی گیری، کمپینگ و سایر فعالیت‌های فضای باز هستند.

این چراغ‌ها در هنگام قطع برق مفید هستند و اغلب دارای یک پاوربانک داخلی برای شارژ دستگاه‌های الکترونیکی هستند.
چراغ‌های خورشیدی داخل سالن به عنوان منبع تغذیه جایگزین و گاهی به عنوان منبع اصلی استفاده می‌شوند.

انواع چراغ خورشیدی

چراغ‌های سیل خورشیدی و چراغ‌های نقطه‌ای نور متمرکز فراهم می‌کنند و می‌توانند در مواردی که به نور در زاویه نور گسترده مانند سالن‌های کنسرت، پارکینگ‌های عظیم، بلوارها، زمین‌های ورزشی، تاسیسات امنیتی نظامی و غیرنظامی، روشنایی نما، فرودگاه‌ها، کارخانه‌های تولید مورد نیاز است، مورد استفاده قرار گیرند. از انواع چراغ خورشیدی می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

چراغ‌های خورشیدی دیواری می‌توانند مستقیماً بر روی دیوار نصب شوند و برای روشنایی ورودی‌های خانه، دیوارهای داخلی خانه یا حتی ورودی‌های گاراژ یا سوله بسیار مناسب هستند.

چراغ‌های پلکانی خورشیدی بسیار شیک هستند و می‌توان آن‌ها را مستقیماً در انتهای هر پله راه پله قرار داد. آن‌ها حال و هوای بسیار مدرنی دارند و می‌توانند از آن‌ها در فضای باز و داخل خانه استفاده شود.

چراغ‌های چمن خورشیدی برای به نمایش گذاشتن گلهای زیبا شما بسیار مناسب هستند، زیرا محیط ایجاد شده توسط نورهایی که با گل‌های متفاوت ترکیب می‌شوند نفسگیر است.

چراغ‌های عرشه خورشیدی LED‌هایی هستند که در طیف وسیعی از اشکال و اندازه‌ها موجود هستند. آن‌ها بیشتر در دیوارها، عرشه‌ها، پله‌ها یا پاسیوها استفاده می‌شوند و نوع بسیار صمیمی از روشنایی را بدون نیاز به عبور از سیم فراهم می‌کنند.
چراغ‌های خورشیدی می‌توانند برای روشنایی ستون‌ها استفاده شوند. فانوس‌های خورشیدی بسیار محبوب هستند، اما همچنین دارای زیر مجموعه‌های مختلف زیادی هستند. می‌توان از آن‌ها برای کمپینگ، فعالیت در فضای باز یا فقط در حیاط نصب کرد. چراغ‌های اضطراری خورشیدی برای استفاده در هنگام قطع برق بسیار مناسب هستند. آن‌ها معمولاً دارای پاوربانک داخلی و لومن‌های زیادی برای پوشاندن شما در تاریکی سیاه و سفید هستند.

نور پردازی با چراغ خورشیدی در باغ

چراغ‌های باغی با انرژی خورشیدی مجموعه‌ای از چراغ‌های روشنایی هستند که نور خورشید جمع آوری شده در طول روز را به روشنایی کم مصرف در شب تبدیل می‌کند. چراغ‌ها دارای عملکرد بهینه هستند و درخشش تزئینی به فضای بیرونی شما می‌بخشند.

با کمک چراغ خورشیدی می‌توانید به سادگی در باغ و محوطه‌های مختلف نورپردازی‌های زیبا ایجاد کنید و در شب‌ها به راحتی محوطه را روشن نموده و از مصرف برق بکاهید.

چراغ‌های خورشیدی انواع مختلفی دارند و به سادگی می‌توانید هر نوع نورپردازی و دکوراسیون را برای باغ خود ایجاد کنید. برخی از چراغ‌ها دارای طرح‌هایی چون سنتی و مدرن و کلاسیک هستند و قابلیت نصب ساده‌ای دارند. می‌توانید انواع نورپردازی با طرح‌های مختف را در باغ ایجاد نمایید.

آن‌ها می‌توانند چشم‌انداز رویایی مورد نظر شما را ایجاد کنند. اگر به ظاهر حیاط خود افتخار می‌کنید، چراغ‌های خورشیدی گیاهان، بوته ها، گل ها، درختان شما را حتی در شب نشان می‌دهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره خرید انواع چراغ خورشیدی می‌توانید با کارشناسان ما در تماس باشید. بسیاری افراد دوست دارند با کمک ایده‌های مدرن و بروز نورپرازی با چراغ خورشیدی در باغ را تجربه کنند. فراهم کردن تجهیزات و وسایل برایشان سخت است و ممکن است دچار سردر گمی شوند. ما در کنار شما هستیم تا به راحتی انتخابی مطمئن داشته باشید و بهترین و با جدید‌ترین ایده‌های نورپردازی با چراغ خورشیدی در باغ را تجربه کنید. نورپردازی با چراغ خورشیدی در باغ می‌تواند با سبک‌های مختلف و با هزینه مقرون به صرفه انجام شود. مهم‌ترین نکته در نورپردازی با چراغ خورشیدی انتخاب نوع چراغ و نوع دکوراسیون است و ما به شما کمک می‌کنیم متناسب با فضا انتخابی شایسته داشته باشید.

نور پردازی با چراغ خورشیدی در ساختمان

نورپردازی با چراغ خورشیدی از راه‌های بهینه است. نورپردازی‌ها برای نماهای بیرونی ساختمان استفاده می‌شود و با کمک انرژی خورشیدی انجام می‌شود. چراغ خورشیدی در ابعاد و سایز‌های مختلف وجود دارد و کمک می‌کند نورپردازی نمای بیرونی ساختمان به خوبی انجام شود. ساختمان‌های بلند و با متراژ‌های مختلف را می‌توان با کمک چراغ خورشیدی پوشش داد. توان هر چراغ خورشیدی در ساختمان متفاوت است.

این چراغ‌ها نیاز به سیم کشی و کابل کشی ندارند و انرژی مورد نیاز را از طریق انرژی خورشید دریافت می‌کنند. ضد آب هستند و می‌توانند تا چندین متر را پشتیبانی کنند. نورپردازی با چراغ خورشیدی در ساختمان به دو دسته نمای بیرونی و فضای داخلی و محوطه تقسیم می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با ما در تماس باشید.

چراغ خورشیدی برای نمای بیرونی ساختمان استفاده می‌شود و برای فضاهای داخلی ساختمان نیز گزینه معقولی هستند. این چراغ‌ها با کمک باتری شارژ می‌شوند و تا مدت ۵ تا ۱۰ ساعت امکان نور دهی دارند. دارای درجه حفاظت‌ای پی ۶۶ هستند و به کمک ریمون کنترل می‌شوند. هر چراغ خورشیدی به صورت‌های مختلف نصب و راه اندازی می‌شود.

نیاز به نگهداری و تعمیر ندارند و تا مدت طولانی قابل استفاده هستند. چراغ خورشیدی از جمله تجهیزاتی است که ایمن بوده و به راحتی عیب‌یابی می‌شوند.

این چراغ‌ها نیاز به سرویس و نگهداری ندارند. در صورتی که نیاز باشد به سادگی می‌توان باتری را تعویض نمود. نورپردایز با چراغ خورشیدی دارای مزایای زیر است:

» مقرون به صرفه و کاهش هزینه

» افزایش امنیت نمای بیرونی ساختمان

» نورپردازی زیبا

» ریموت و کنترل آسان‌عدم نیاز به نگهداری و سرویس

مزایای استفاده از چراغ خورشیدی محل زندگی

از جمله مزایای استفاده از چراغ خورشیدی می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

کاهش هزینه‌های ماهیانه: استفاده از این نوع چراغ‌ها به این معنی است که می‌توانید کل هزینه‌های خود را کاهش دهید. ممکن است در ابتدا فکر کنید که ارزش سرمایه‌گذاری در چراغ‌های خورشیدی را ندارد، اما در پایان با محاسبه هزینه‌های خود، بازده خوبی خواهید داشت. عدم نیاز به تجهیزات دیگر: این چراغ‌ها از هیچ سیم استفاده نمی‌کنند. آن‌ها معمولاً از مجموعه چراغهایی ساخته می‌شوند که مستقیماً به یک صفحه خورشیدی کوچک متصل می‌شوند. همه چیز روی پایه می‌رود که می‌توانید آن را به زمین بچسبانید، اما اکثر آن‌ها لوازم جانبی لازم برای نصب روی دیوار را نیز به همراه دارند.
کاربرد‌های متنوع: چراغ‌های خورشیدی را می‌توان در تنظیمات و سناریوهای مختلف استفاده کرد. برای محوطه‌سازی در حیاط خود می‌توانید از چراغ‌ها استفاده کنید.

شب را روشن کنید تا باغ / حیاط، بزرگراه، ایوان جلو یا عقب، ورودی گاراژ یا درست بیرون از سوله ابزار را روشن کنید. همچنین می‌توان از آن‌ها برای روشنایی خیابان استفاده کرد، در این حالت یک صفحه خورشیدی مستقیماً به قطب متصل شده و انرژی را در طول روز ذخیره می‌کند. این به شهرداری محلی کمک می‌کند تا با روشنایی خیابان در طول شب پول و قدرت داشته باشد.

ماندگاری بالا وعدم نیاز به نگهداری: یکی دیگر از مزایای بزرگ استفاده از چراغ‌های خورشیدی این است که در واقع ماندگاری بالا دارند. در طول سال باید دو بار آن‌ها را تمیز کنید، به خصوص در پاییز و زمستان، وقتی برگ‌ها و برف‌ها می‌توانند صفحه خورشیدی را مسدود کنند. وقتی باران یا برف روی سلول خورشیدی نشسته باشد، اشعه خورشید دیگر نمی‌تواند به آن برسد، این بدان معناست که صفحه‌ها انرژی خورشید را دریافت نمی‌کنند.

ویژگی چراغ خورشیدی

آنها ویژگی های مختلفی را ارائه می دهند و معمولاً به صفحات خورشیدی نصب شده در بالای ساختمان متصل می‌شوند.
از جمله ویژگی های چراغ خورشیدی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

» نصب آسان: این چراغ ها برای روشنایی بدون دردسر در مسیر ها ایده آل هستند. با تنظیم بی سیم و بدون سیم به سادگی می توان نورپردازی نمود. نصب چراغ ها در عرض چند ثانیه آسان است!

» بادوام: هر چراغ شامل یک باتری قابل شارژ AAA 1.2V 300mAh Ni-MH برای استفاده طولانی تر است. باتری در طول روز به طور کامل توسط انرژی خورشیدی شارژ می شود، در هنگام غروب به طور خودکار روشن می شود و قبل از اینکه دوباره شارژ شود ، 6-8 ساعت دوام می آورد.
مقاومت بالا: هر چراغ مقاوم در برابر آب است ، از پلاستیک جامد ساخته شده است و می تواند در برابر انواع آب و هوا برای استفاده چند فصل در فضای باز مقاومت کند.

آنها برای آراستن مسیرهای پیاده روی ، مسیرهای باغ ، باغ ، عرشه ، پاسیو و موارد دیگر مناسب هستند!
گزینه مناسب برای هر موقعیتی: چراغ های خورشیدی باغ همچنین گزینه ایده آل برای خانه سازی و باغبانی است.

» وزن کم: این چراغ ها دارای وزن کم هستند و به راحتی حمل می شوند و برای مکان های مختلف مناسب هستند. وزن کم و مقاومت بالا باعث افزایش محبوبیت چراغ خورشیدی شده است.

» دمای مناسب: این چراغ ها دارای دمای 6500 کلوین هستند و برای محیط زیست مناسب هستند.

سخن نهایی

استفاده از چراغ خورشیدی می‌تواند برای کم کردن هزینه‌های برق شما مفید باشد. برای تهیه و خرید انواع پنل‌های روشنایی خورشیدی  می‌توانید با کارشناسان میران لایتینگ در تماس باشید. در قسمت کامنت نظر خود را با ما در میان بگذارید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید