نصب چراغ چشمی: چراغ چشمی‌ها از جمله تجهیزاتی هستند که مجهز به سنسور بوده و نسبت به حرکت و صدا واکنش نشان می‌دهد. این چراغ‌ قابلیت تنظیم براساس زمان را دارند و در زمان مشخص واکنش مختلف نشان می‌دهد که دارای کاربرد‌های بسیاری هستند و از جمله کاربرد‌های آن، می‌توان به استفاده در راه پله‌ها و آبخوری‌ها، درب‌های اتوماتیک فروشگاه‌ها، درب‌های اتوماتیک و … اشاره نمود. چراغ چشمی در ابعاد و اندازه‌های مختلف تهیه و تولید شده‌اند و دارای مدار نصب مختلف است. چراغ چشمی‌ها ۳ مدل دارند و شامل چراغ چشمی توکار، چراغ چشمی ۱۸۰ درجه و چراغ چشمی ۳۶۰ درجه است. دارای مزایای بسیاری است که از جمله می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

✅  تنظیم با زمان مشخص

✅ صرفه‌جویی در انرژی‌های برق

✅ کاهش استفاده از نیروی مکانیکی

✅ افزایش امنیت

✅ سرعت عمل بالا

✅ حساس به حرکت‌ها

✅ هزینه مناسب

نصب چراغ چشمی

نصب و راه‌ اندازی چراغ چشمی با توجه به انواع آن مختلف است و در کل شامل مراحل زیر است:

☑️  قطع برق

☑️ نصب پایه چشمی‌ها

☑️ نصب سیم‌های فاز و نول

☑️ اتصال چراغ چشمی به تجهیزات مورد نظر مانند لامپ، درب اتوماتیک

☑️ نصب قاب و روکش

☑️ اتصال برق و آزمایش چراغ‌ها

نصب چراغ چشمی از جمله ساده‌ترین نصب‌های تجهیزات الکترونیکی محسوب می‌شود و به سرعت اجرا می‌شود. نکته مهم در نصب و راه اندازی آن‌ها توجه به سیم‌های نول و فاز است.

خرید چراغ چشمی

نصب سنسور سقفی آماده با پاتروم

نصب سنسور سقفی آماده با پاتروم بسیار ساده است و دارای پیچیدگی نیست. در این نوع نصب سیم‌های فاز و نول را مشخص نموده و پاتروم نیز برای سیم برگشت نصب می‌شود.

طریقه نصب سنسور سقفی آماده با پاتروم به شرح زیر است:

چنانچه محل نصب دارای انشعاب باشند، ۴ سیم در دسترس شما قرار می‌گیرد. این سیم‌ها به ورودی و خروجی فاز و نول تقسیم می‌شود. در برخی پروژه‌ها ممکن است متفاوت باشد و با تعداد سیم‌های بیشتری مواجه باشید؛ درهر صورت سیم‌ها را به‌صورت موازی نصب نمایید؛ در نهایت دو سیم موازی باقی می‌ماند. سنسور‌های سقفی دارای دو پیم در قسمت زیرین هستند. دو سیم موازی در مرحله قبل را با توجه به فاز و نول بودن به دو پین وصل نمایید و با فاز متر تست نمایید.

هر سنسور سقفی دارای پیچ است و هنگام نصب روی سقف می‌توانید پیچ‌های این قسمت را به محل مورد نظر متصل نمایید. سقفی‌ها معمولا توسط سه پیچ رولپلاک نصب می‌شود؛ در نهایت می‌توانید لامپ‌های ال‌ای دی را نیز متصل نمایید. پس از انجام کار می‌توانید شیشه روی قاب را با پیچ پلاستیکی متصل نمایید. سنسور‌ها دارای دو ولوم هستند که برای تنظیم زمان و روز و شب روشن شدن استفاده می‌شود. تمامی سنسور‌های چشمی به این طریق نصب و راه اندازی می‌شوند.

نصب سنسور تو کار

سنسور‌های توکار که به اصطلاح طرح کلید نامیده می‌شوند؛ به‌صورت مختلف هستند و برخی دارای سه پیچ هستند. این سنسور دارای قدرت بالایی است و به سادگی نصب می‌شود. برای نصب سنسور تو کار ابتدا سیم‌های فاز و برگشت را به دو پین سنسور متصل نمایید، سپس سنسور را با کمک دو کلید لوکس و تایم تنظیم نمایید؛ درنهایت می‌توانید قاب را روی سنسور نصب نمایید. این نصب بسیار ساده و سریع انجام می‌شود. چنانچه نیاز به مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر داشتید می‌توانید با کارشناسان ما تماس گرفته و مشکلات خود را ذکر نمایید.

نصب سنسور‌های تکه سه سیمه

نصب و راه اندازی سنسور‌های تکه سه سیمه که به صورت هالوژنی و طرح کلید و روکار تک هستند، بسیار ساده و سریع است. طریقه نصب سنسور‌های تکه سه سیمه در کاتالوگ مربوط به این موارد به خوبی درج شده است و می‌توانید برای راهنمایی بیشتر به آن مراجعه کنید. سنسور‌های تکه سه سیمه دارای خروجی و ورودی هستند و سیم‌های فاز و نول به آن‌ها متصل می‌شوند.

در این سنسور‌ها سیم‌ها طبق نقشه به ترمینال متصل می‌شوند و با دکمه‌های لوکس و تایم تنظیمات انجام می‌شود. زمانی که سنسور به مدار کلید تبدیل و یک پل و تایمر متصل می‌شود، بررسی کنید در مدار سیم‌های فاز و نول به خوبی نصب شده باشند. در موارد نادری سنسور‌های تکه سه سیمه پس از نصب چشمک می‌زنند که ناشی از بی‌کیفیت بودن سنسور‌ها و یاعدم تحمل بار زیاد توسط سنسور است.

سخن نهایی

برای نصب انواع چراغ چشمی و برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با کارشناسان می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی با میران لایتینگ در تماس باشید. امیدواریم این مقاله مورد استفاده شما قرار گرفته باشد شما می‌توانید نظر خود قسمت کامنت و راه‌های ارتباطی سایت با ما در میان بگذارید.

به‌روز رسانی در تاریخ ۱۰ آبان ۱۴۰۰

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید